Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A módszer kidolgozójáról és magamról 

 

 

A KIT módszer kidolgozója :  Kriston Andrea  

Kép  

" A Kriston  Intim Torna® (KIT)  kifejlesztéséhez  segített  a  SORS.  Ha  arra vagy  kíváncsi,  hogyan találtam ki, azt kell mondanom, hogy jött magától. 
 

Egerben Tanárképző Főiskolát végeztem testnevelés-biológia szakon, mellette a TF-en atlétika edzői, majd később tanári végzettséget szereztem. Egyik intézményben sem tanították a medencealapi izmok fontosságát, tréningjét. 1986-ban, amikor tanítani kezdtem Kazincbarcikán, akkor természetesen bukkant föl belőlem az a tudás, amit ma már KRISTON INTIM TORNA néven tanítok. A jelenleg tanított anyag velem együtt változott, és változik jelenleg is. Szeretem, ahogy a hálás szemek visszajeleznek, amikor tanítványaim a változásokról beszámolnak, ahogy feltöltődve mennek haza.                                        

     1996 óta tanítok a Szent Rókus Kórházban, és vezetem a nőgyógyászat-urológia rehabilitációt (az egészségügy átszervezése miatt jelenleg szünetel). Másodszor választottak be a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekció vezetőségébe.      

   Az orvosok részéről elismerést tapasztalok, mert  a vizsgálóasztalon igazán kiderül, hogy milyen különbség van az edzett és a nem edzett gátizom között.

    Örülök a munkámnak , de  a  legnagyobb örömöm mégis az , hogy megélhettem az anyaságot, két lányom születését, a változásaikat, amivel engem is folyton alakítanak - pont úgy, mint én a módszeremet.

    A KIT® módszert egyre  több  helyen tanítják  a  világon (Szlovákia, Románia, Ausztria, Ecuador, USA, Kanada)." 

 Kriston Andrea (www.intimtorna.hu)

 

 

 KIT tréner, Pécsett :                  Dr. Fónagy Eszter 

 me.jpg

  "Higgyél  magadban! Valakinek el kell kezdeni!"  ...hiszen, ha mi sem tudunk igazán örülni saját nőiességünknek, egészségünknek, tehetségünknek, akkor más is nehézkesen fog. 
 

Életem egyik meghatározó élménye volt, amikor tizenkét évvel ezelőtt kíváncsi tanulóként először láttam megszületni egy pici, új életet. A szülőszobát átjárta az önbizalommal teli NŐIESSÉG, ANYASÁG. Bárcsak természetes lenne, hogy ápoljuk magunkban ezt a NŐt, kívül, belül, kortól függetlenül, amikor csak módunk van rá.


  Szeretnélek megismertetni Téged egy nagyszerű lehetőséggel, amivel egy lépéssel közelebb kerülhetünk a bennünk lakozó NŐhöz. Számomra ilyen volt Kriston Andi intim torna tréningje és 2005-ben elhatároztam, hogy szeretném én is minél több, hozzám hasonlóan önmagát kereső és találó NŐhöz eljuttatni a nála tanultakat. Azóta szakokleveles intim torna tréner lettem. 

  Ismereteim, új látásmódom hivatásom szerves részét képezik, évekig szülész-nőgyógyásznak készültem, endometriózissal kapcsolatos kutatások lelkes résztvevője voltam, jelenleg pedig az Aneszteziológiai és Intezív Terápiás Intézetben dolgozom szakorvosjelöltként. Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem.

  Kriston Intim Torna®  trénerként a legújabb módszertani változásokat rendszeres továbbképzések, óralátogatások keretében sajátítom el (intimtorna.hu/ajanlott-intimtorna-kit-trenerek).

 

          Sok szeretettel várlak a tanfolyamon!